Imprimă această pagină
Romeo Crîșmaru Scris de  Oct 28, 2019 - 23384 Views

CE MAI VISEAZĂ RENATO USATÎI? Să ajungă președinte!

Președintele Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, pare să fie pe val după ce a obținut o victorie zdrobitoare la Primăria municipiului Bălți. Acesta ia în calcul și o eventuală candidature la funția de președinte al republicii, dar mai face calcule.

Renato Usatîi a câștigat un nou mandate de primar la Bălți. Pentru președintele PPPN au votat aproape 62% din alegători. Acesta a fost urmat la distanță mare de către candidatul PSRM, care a obținut doar 16,21% din sufragii. Victoria pare să îi fi dat aripi primarului, care nu exclude să facă un pas înainte către funcția de președinte al Republicii Moldova.

Politicianul spune că mai aproape de scrutinul prezidențial va studia sondajele și va analiza, dacă va avea susținerea necesară pentru a candida la o asemenea funcție. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la postul RTR Moldova, transmite IPN, citată de deschide.md.

„Dacă vom vedea că ratingul personal al lui Renato Usatîi la nivel național va fi de 25-30%, așa cum a fost în anii 2015-2016, chiar și peste 40% a ajuns, atunci voi examina această posibilitate de a candida”, a declarat politicianul, citat de deschide.md.

Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

Articole recente - Romeo Crîșmaru

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…