cache/resized/c67d695c8f8aec7f698da0c2d3677e7e.jpg
EVENIMENTE
Începând de la 10 noiembrie 2024, pentru toți cetățeni din afara Uniunii Europene, aproape 60 de țări (Țările
cache/resized/6d01f559569f0b74b9f96228ed36f22d.jpg
EVENIMENTE
Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat joi că se desfășoară eforturi pentru a apropia
cache/resized/8fca2d426677035476f40b0c60769c6a.jpg
SERBIA
Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat, în fața presei, la Bruxelles, că Belgradul a îndeplinit toate
cache/resized/0e5acfd9d42b5034fcae666c39097a12.jpg
SERBIA
În septembrie 2015, Legea Cetățeniei Române (21/1991) s-a modificat, prin adăugarea unui nou articol, 8.1, care permite
cache/resized/1f85e70c9e71096d1b77146e6581a30a.jpg
VELIKO GRADISTE
Românii din Veliko Gradiște, Serbia, au sărbătorit Ziua Limbii Române, alături de oaspeți de seamă veniți de la Liceul
cache/resized/4e0b0bbe13df724f2f73d793af4a5dde.jpg
KLADOVO
Centrul Cultural Românesc din Kladovo a fost, marți, 20 august 2024, gazda unui inedit eveniment cultural, organizat de
cache/resized/9998356da01980f2ca52e5c1466eb398.jpg
EVENIMENTE
Radu Cosma, director al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, a vorbit, în cadrul emisiunii „România la zi”,
cache/resized/f237f4509735f76baf6b0f7dd74c7a71.jpg
NEGOTIN
Autoritățile din Serbia au început extragerea epavelor navelor scufundate în al Doilea Război Mondial în Dunăre, în
cache/resized/562c3cda0e22297600fe1413722ad83b.jpg
KLADOVO
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează în data de 20 august un
cache/resized/374fdef9fd5d4c80949ec8cb8787057f.jpg
KLADOVO
Cea de-a 20-a ediție a deja popularului festival ETNO din Kladovo a avut loc în perioada 18 - 21 iulie 2024. Trupele
Romeo Crîșmaru Scris de  Feb 18, 2021 - 14186 Views

TEATRUL ELISABETA lansează o stagiune online, începând cu luna martie

Teatrul Elisabeta din București începe un nou capitol și lansează, începând cu luna martie, o stagiune online, în care spectatorii vor avea ocazia să vadă câteva dintre producțiile sale de succes. În parteneriat cu platforma românească online Cineclic.ro, care oferă spre vizionare filme și seriale exclusiv românești, oferim tuturor iubitorilor de teatru șansa de a se bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii.

Stagiunea online se adresează românilor de pretutindeni. Premiera vă avea loc vineri, 12 martie, începând cu ora 20:00 (GMT+2), când se lansează pe platforma Cineclic comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” în format UltraHD, disponibilă pentru numai 48h! Această comedie fenomen s-a jucat, de la premieră și până acum, doar cu casa închisă. Valoarea biletului este de 8 euro (39 lei), iar în costul acesta includem materale care vor apărea exclusiv pe platforma Cineclic – interviuri cu actorii, imagini din culise și multe altele. Biletele pot fi achiziționă de pe platforma http://www.cineclic.ro sau http://www.teatrulelisabeta.ro. Întrucât este o perioadă dificilă nu doar pentru teatru că instituție, ci și pentru actori, cu fiecare bilet vândut contribuim la susținerea tinerelor talente: 1 euro din valoarea fiecărui bilet vă merge către cei mai tineri dintre actorii noștri.

Comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, îi aduce pe ecranele pe actorii Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu. Crezând că soția lui, Jacqueline, vă fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amantă lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, îl invita și pe amicul sau Bernard. Marea să dezamăgire vine în momentul în care afla că soția lui se hotăraște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Mai multe informații despre spectacolul cu care dăm startul stagiunii online găsiți pe site-ul nostru: https://bit.ly/3jGtCRx

Teatrul Elisabeta este un teatru privat, independent, proiect ce apartine Asociatiei Culturale Teatrul Independent Elisabeta.

Asociatia Culturala Teatrul Independent Elisabeta este o organizatie nonprofit, neguvernamentala si fara scop lucrativ, ce are ca scop productia si promovarea artei spectacolului, a actului cultural si artistic, desfasurarea de activitati culturale si manageriale pentru sprijinirea artistilor si a organizatiilor din care acestia fac parte, activitati de strangere de fonduri si activitati cu caracter caritabil, promovarea si sustinerea tinerilor actori si talente.

Teatrul Elisabeta si-a inceput activitatea in anul 2014, ca teatru de proiecte, sub indrumarea regizorului Puiu Serban, sustinut cu multa bunavointa, implicare si profesionalism de actorii care astazi fac parte din productiile teatrului. Proiectele au pornit din pasiunea pentru actul artistic a membrilor Asociatiei Culturale Teatrul Independent Elisabeta, prin autofinantare, dar si cu ajutorul sponsorilor si partenerilor, dintre care amintim: BCR, CEC BANK, FORDSTORE BDT, PRAKTIKER, Magic FM etc.

Pe langa productiile puse in scena, Teatrul Elisabeta gazduieste productii ale tinerilor actori absolventi UNATC, spectacole ale altor renumiti producatori, concerte, lansari de carte si proiectii de film, seminarii, congrese si o multitudine de alte evenimente, pozitionand frumoasa cladire din Bulevardul Regina Elisabeta in topul locurilor de referinta pentru petrecerea timpului liber.

In anul 2016, Teatrul Elisabeta a initiat conceptul “Pofta de teatru”, concept ce imbina arta teatrului cu arta culinara, piesele desfasurandu-se saptamanal in sala Restaurantului Elisabeta.

Tot in 2016, Teatrul Elisabeta a inceput promovarea pieselor in tara, atat in cadrul festivalurilor unde a fost invitat cat si ca productii gazduite de alte teatre. Tot in acest an, a bifat primul record numeric national de spectatori prezenti la o piesa de teatru: 2500 de oameni au vizionat Boeing Boeing in aer liber, la Teatrul de Vara Constantin Tanase din Herastrau.

In anul 2017, a luat fiinta Academia de Teatru Tanar pentru copii si adulti. Academia de Teatru Tanar Elisabeta este un proiect de educatie prin teatru, adresat copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 7-18 ani, dar si adultilor, initiat de Teatrul Elisabeta.

In anul 2018, a continuat seria proiectelor indraznete si a initiat prima stagiune estivala pe litoral, proiect ce si-a dorit sa reinvie Gradinile de Vara de pe litoral.

Periodic, Restaurantul si Teatrul Elisabeta gazduiesc concerte tematice, show-uri culinare, spectacole de magie si hypnotism, dar si multe alte evenimente culturale, sociale si de petrecere a timpului liber.

Toate aceste experiente au facut din Teatrul Elisabeta ceea ce este azi: un teatru independent iesit din tipare! Nimic la Teatrul Elisabeta nu este comun: de la locul de desfasurare si pana la proiectele derulate. Teatrul Elisabeta s-a nascut acum 4 ani, dintr-un proiect usor timid, la început, insa vizionar si foarte entuziast. Intr-un timp scurt, a reusit sa se plaseze in topul destinatiilor de divertisment si petrecere a timpului liber; a reusit sa aduca pe scena sa spectacole de succes international, jucate pe cele mai mari scene din lume, unele dintre ele in premiera nationala; a reusit să aducă in prim-planul vietii culturale bucurestene, si nu numai, spectacole de anvergura, spectacole ce uimesc prin complexitate si interactivitate.

Cei ce aleg sa petreaca o seara in lumea imaginata de Teatrul Elisabeta au parte de experiente de neuitat.

Etichetat cu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

 

RECOMANDATE

Contact Info.

  • Jurnal Românesc este în slujba românilor de pretutindeni. Așteptăm sugestiile, informațiile și problemele dumneavoastră la adresele portalului.
  • Drobeta Turnu Severin.
  • +40 728 317685
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…