Imprimă această pagină
Romeo Crîșmaru Scris de  Iun 19, 2019 - 9696 Views

3 lucruri pe care le iei la birou, dar și în vacanță

Activitățile de birou și cele din vacanță se află la poluri opuse. Când te afli la birou, de cele mai multe ori ești cu gândul deja în vacanță. Iar asta se întâmplă mai ales atunci când e vară sau când se apropie perioada de sărbători. E drept că uneori îți face bine să te gândești că te afli pe o plajă cu un cocktail în mână, însă ai grijă să nu-ți distragă prea mult atenția de la task-uri.

Dar oare te-ai gândit vreodată că există obiecte pe care le iei mereu la birou, dar pe care le folosești și în vacanță? Iată 3 dintre ele!

1. Portofelul

Portofelul este unul dintre accesoriile care te însoțește peste tot, corect? Că te afli la cumpărături, la plimbare, la birou sau în vacanță, portofelul e acolo mereu. Îl porți în atât de multe locuri pentru că în el se află lucrurile importante, cum ar fi banii, documente, carduri, acte de identitate etc. Desigur, poți accesoriza portofelul la o ținută. În funcție de vestimentație, alegi culoarea și textura lui. Deci, pe lângă utilitatea lui, el mai îndeplinește și funcția de accesoriu. Dacă portofelul e plin, și mai bine!
În cazul în care ai nevoie de unul nou, Atelierele Unika au modele interesante. Le găsești în categoria  promoționale

2. Husă de laptop

Dacă nu te duci la birou, asta nu înseamnă neapărat că nu ai nevoie de laptop. Laptopul este, într-adevăr, purtat aproape zilnic atunci când destinația ta este locul de muncă. Fără el, parcă ești pierdut, corect? Acolo găsești informațiile de care ai nevoie, documente, arhive, adrese de contact și tot ce mai ai nevoie. Știi că sunt acolo, bine păstrate. Pe de altă parte, laptopul este un device care este purtat și prin vacanțe. Fie vrei să te uiți la un film seara, când ajungi în cameră, fie ai nevoie de el pentru a afla informații despre locul în care te afli, ori pur și simplu vrei sa stockezi niște fotografii din vacanță pe el. Dar, orice laptop are nevoie și de o husă. Dacă îți dorești ca laptopul tău să nu fie zgâriat sau spart, atunci ar trebui să ai o astfel de husă.

3. Suportul pentru ochelari

Cine e nevoit să poarte ochelari sau pur și simplu îi adoră pentru că sunt chic știe că un suport pentru ei este nelipsit din geantă sau din mașină. La birou îi porți ca să vezi mai bine și să nu-ți scape nimic, iar în vacanță pentru a te proteja de razele de soare. Deci, ochelarii vin întotdeauna la pachet cu un suport dedicat lor pentru a nu-i zgâria, rupe sau pierde. Desigur că și aici pot exista mai multe variante de culori, texturi în funcție de ochelari sau de ținută. Apropo, ochelarii se potrivesc cu orice, nu trebuie să vă faceți griji. Deși primăvara se arată cu greu, fii gata să întâmpini sezonul cald!

Așadar, uneori există locuri diferite în care mergem dar care au lucruri comune la bază. Așa cum este exemplificat aici! La final, ce e bine de zis? Spor la treabă sau vacanță plăcută?

Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

Articole recente - Romeo Crîșmaru

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…