Imprimă această pagină
Romeo Crîșmaru Scris de  Mai 12, 2020 - 20466 Views

Anunț important pentru copiii de pretutindeni: CONCURS DE DESENE

De Ziua Internațională a Copilului, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni își propune să îi premieze pe câțiva dintre cei mai talentați copii români din diaspora și din comunitățile istorice.

Chiar dacă stăm acasă de Ziua Românilor de Pretutindeni, care anul acesta este pe 31 mai, și de Ziua Internațională a Copilului, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni își propune să îi premieze pe câțiva dintre cei mai talentați copii români din diaspora și din comunitățile istorice.

Îi invităm, așadar, la un concurs în care să își arate talentul la desen.

Tema pe care o propunem este „Prieteni la distanță”, iar desenele vor fi postate într-un album pe pagina de Facebook a DRP, (https://www.facebook.com/drpromania/)

Autorii celor 5 lucrări care vor strânge cele mai multe aprecieri vor fi premiați cu câte o tabletă.

Fotografiile cu lucrările celor mici, însoțite de numele și prenumele, vârsta și țara de reședință pot fi trimise pe mesageria privată a paginii noastre de Facebook sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 12 mai – 22 mai.

Puteți vota desenul preferat în perioada 23-31 mai.

Sărbătorim împreună copilăria, joaca, prietenia și zâmbetele celor mici, chiar și într-o lume în schimbare!

Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

Articole recente - Romeo Crîșmaru

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…