Imprimă această pagină
Romeo Crîșmaru Scris de  Mai 12, 2020 - 19985 Views

DRP a demarat campania de informare ”Fii responsabil!”

Secretarul de stat Ovidiu Burdușa s-a deplasat zilele acestea la punctul de frontieră Nădlac I, în cadrul campaniei de informare „Fii responsabil!” demarată de Departamentul pentru Românii de Pretutundeni, adresată cetățenilor români care pleacă în această perioadă peste hotare.

Secretarul de stat a discutat cu românii care au plecat din țară, le-a înmânat broșuri care conțin informații privind riscurile la care se pot expune și cum să se protejeze în contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus, fie că vorbim de condițiile de angajare sau măsurile de protecție și de restricțiile și limitările care încă sunt în vigoare în diverse state.

Totodată, secretarul de stat a vizitat alături de prefectul județului Arad, Gheorghe Stoian, și un centru de carantină pentru a verifica dacă sunt respectate condiţiile de transport al celor care intră în ţară şi sunt duşi în carantină.

„Am venit împreună cu colegi din Departementul pentru Românii de Pretutindeni, la Vama Nădlac, pentru a începe o campanie de informare, care va continua şi în zilele următoare în principalele puncte de ieşire din ţară, puncte aeriene şi terestre. Prin această campanie de informare ne dorim ca cetăţenilor români care merg în străinătate – şi aici ne referim atât la români care se întorc la casele lor în diaspora, dar şi la cei care lucrează în străinătate sezonieri, să le fie respectate drepturile”, a declarat Ovidiu Burdușa.

Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

Articole recente - Romeo Crîșmaru

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…