Imprimă această pagină
Ivan Vrzogic Scris de  Noi 27, 2021 - 11470 Views

Lansare de carte Draghișa Costandinovici – „Românii din Nord-Estul Serbiei 1804 – 1948”

Lansarea cărții în limba română „Românii din Nord-Estul Serbiei 1804 – 1948”, a autorului dr. Draghișa Costandinovici și aceeași carte în limba sârbă – „Rumuni / Vlasi u severoistočnoj Srbiji 1804-1948”, în organizarea Editurii „Libertatea” din Panciova, împreună cu Biblioteca Centrului de Cultură din Kladovo și agenția „Traian” din Kladovo e programată să aibă loc luni, 29 noiembrie 2021.

Evenimentul va avea loc în Biblioteca Centrului Cultural din Kladovo, pe 29 de noiembrie 2021, începând cu ora 16:00. Este practic pentru prima dată când, în orașul Kladovo, organizează astfel de lansarea unei cărți cu tematică care vorbește despre românii din Serbia de Răsărit în spațiul Bibliotecii Centrului Cultural, care care o instituție de stat ce aparține administrative Primăriei Kladovo. Lansarea a acestui cărți a mai avut loc și în orașul Vârseț, și urmează să fie lansată și la Drobeta Turnu Severin.

Etichetat cu
Ivan Vrzogic

Corespondent jurnalromanesc.ro din Kladovo și Negotin

Articole recente - Ivan Vrzogic

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…