Imprimă această pagină
Romeo Crîșmaru Scris de  Noi 24, 2017 - 3859 Views

LANSARE DE CARTE, MIHAI FIRICĂ (video)

Jurnalistul și scriitorul craiovean Mihai Firică și-a lansat joi, 23 noiembrie, în cadrul Zilelor Palatului Cultural „Teodor Costescu”, un volum de poezii pline de sensibilitate, intitulat sugestiv „Ultimele zile și viața de după”. O cronică superbă a volumului a fost realizată de poetul mehedințean Viorel Mirea, iar la final autorul a dat autografe. Urmăriți, în materialul VIDEO atașat, momente de la eveniment!

Scriitorul și jurnalistul craiovean Mihai Firică a fost prezent la zilele Palatului Culturii „Teodor Costescu” cu lansarea unui inedit volul de poezii, intitulat „Ultimele zile și viața de după”.

Despre autor și cartea sa și-au exprimat aprecieri critici literari și scriitori, pe coperta volumul care va fi lansat scriitorul Robert Șerban expunând câteva rânduri expressive: „Mihai Firică e un om reactiv, care are exerciţiul replicii, al dialogului, dar şi al afirmaţiei hotărâte, chiar imperative. Poezia din aceste pagini este rodul reacţiilor sensibilităţii unui bărbat care nu se mulţumeşte să constate realitatea, să o transcrie, să o accepte, ci care îi dă replica, i-o "taie" şi, pe alocuri, o contestă. O face cu ironie, uneori, dar apăsând pe verb întotdeauna. Rezultă o carte vie, ce se citeşte, în nu puţine pagini, cu glas tare.” Cunoscut jurnalist și istoric, Mihai Firică este membru al Uniunii Scriitorilor din România și a publicat șase cărți, primind numeroase premii și distincții culturale.

Scriitorul craiovean a promis că se va reîntoarce la Severin pentru a lansa viitoarele sale cărți și a mărturisit că adoră atmosfera culturală severineană reunită într-un loc atât de frumos precum este Palatul Culturii, construit de marele Teodor Costescu.

Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

Articole recente - Romeo Crîșmaru

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…