cache/resized/73390bde9c20d80555a1ce44031664c5.jpg
INTERVIU
Interviu realizat de Cristian Florescu – pentru jurnalromanesc.ro – cu profesoara Marioara Sfera, membru al Consiliului
cache/resized/a6ab71d0035e72467cd475856fbd177a.jpg
DIASPORA
A treia reprezentație a spectacolului Aplauze pentru poet pe scenă...în Italia,cu Emilia Popescu și Mihai Mălaimare va
cache/resized/70adef3589c2e387d67c6447726b30ba.jpg
EVENIMENTE
Fiecare regiune a țării are propria tradiție culturală și meșteșugărească, care exprimă împreună istoria și
cache/resized/4713bbd0cc309e46fa21e005ce6a27a4.jpg
EVENIMENTE
La o lună distanță de la sărbătorirea Zilei Românilor de Pretutindeni (24 - 26 de mai 2024), organizată impecabil de
cache/resized/65702646197b3f1158f7d6307e6329a1.jpg
EVENIMENTE
În perioada 24-26 mai 2024, a avut loc la București seria de evenimente dedicate Zilei Românilor de Pretutindeni,
cache/resized/fd576c888b64de780847eac211640270.jpg
KLADOVO
Comuna Kladovo marchează și anul această Ziua Orașului care e oficial pe 26 aprilie. Este ziua în care Serbia a
cache/resized/1bc376cb68309a6658fcd9c68e357184.jpg
DIASPORA
Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, a efectuat, în perioada 20 – 21 aprilie 2024, o
cache/resized/670ab0a80b376b9814ff4450eab3c009.jpg
CHISINAU
Rolul societății civile în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova a fost discutat de către prim-ministrul
cache/resized/4f74f4e71471a7a571eab76a0f01e7a6.jpg
SERBIA
În contextul tensiunilor geopolitice din Balcani, preocupările crescând ale politicienilor sârbi, sub conducerea
cache/resized/5c3fd93598794d99bba90cac811dc2d9.jpg
ZAJECEAR
Serbia de Est este prin natura sa specială și diferită, o natură cu mult potențial care tocmai câștigă amploare în
Romeo Crîșmaru Scris de  Mai 07, 2017 - 6455 Views

COMUNISMUL, CEL MAI MARE COȘMAR AL OMENIRII

Se apropie data fatidică la care, și în România, a luat naștere Partidul Comunist Român, cel care avea să vină la putere și să stăpânească această țară peste un sfert de veac. Citiți despre ce a fost PCR și despre ceea ce a însemnat 100 de ani de comunism, ultima parte, cu sprijinul corespondentului nostru din New York, Gabriel Teodor Gherasim.

Pentru cei care nu au priceput nici azi că 8 și 9 mai nu sunt zile de sărbătoare, ci zile întunecate pentru neamul nostru românesc, pentru cei care mai plâng și azi prin cimitirul Ghencea, la mormintele dictatorilor Nicolae și Elena Ceaușescu și pentru cei care mai țin pe acasă steagul roșu cu stema cu secera și ciocanul, vă prezentăm, mai jos, o istorie a coșmarului comunist și un eseu pe aceeași temă, a profesorului Gabriel Teodor Gherasim, corespondentul nostru din New York.

Cum s-a născut Partidul Comunist Român

Cităm de pe site-ul Noului Partid Comunist Român - npcr.ro (dacă vă vine să credeți că mai există în aceste vremuri o asemenea aberație): „Între 8 și 12 mai 1921, are loc la Bucureşti Congresul general al Partidului Socialist din România (Congresul I al P.C.R.), care votează transformarea acestuia în Partidul Comunist din România (iniţial numit Partidul Socialist-Comunist), pe baze marxiste, ca detaşament de avangardă al clasei muncitoare, şi afilierea acestuia la Internaţionala III-a. Toţi cei ce au votat această afiliere au fost arestaţi de către autorităţi. Anul 1921 rămâne un an de referinţă în istoria mişcării muncitoreşti şi revoluţionare din ţara noastră. În 1922, la Congresul II, s-a adoptat statutul partidului şi a fost ales primul Comitet Central, în frunte cu Gheorghe Cristescu (secretar general). Un moment important în istoria partidului este anul 1965, când a avut loc Congresul IV al P.M.R., devenit Congresul IX al P.C.R., reluându-se denumirea de „Partidul Comunist Român”, în locul aceleia de „Partidul Muncitoresc Român”. Atunci a fost învestit în fruntea partidului, ca prim-secretar al C.C.al P.C.R. (apoi secretar general al partidului), Nicolae Ceauşescu. De fapt, acesta preluase funcţia imediat după moartea lui Gh. Gheorghiu-Dej-, la 19 mar. 1965. Un rol deosebit în această alegere a revenit lui I. Gh. Maurer (preşedintele Consiliului de Miniştri). S-a elaborat o nouă constituţie, prin care România devenea „Republică socialistă”, iar P.C.R. avea rolul de forță politică conducătoare”.

Nu mai insistăm pe marginea acestei sinistre prezentări istorice subiective, dar vă prezentăm ce a însemnat un secol de comunism, o doctrină al cărei port-stindard a fost și PCR-ul proslăvit de noii adepți ai comunismului, din țara noastră:

100 de ani de communism: genocid, furt, rusificare și satanizarea valorilor


de Gabriel Teodor Gherasim, New York

În 2017 se împlinesc 100 de ani de când comunismul s-a înfiripat pe banii Occidentului, bazat pe sistemul elitist al Occidentului (eugenics) de a distruge oamenii şi națiunile inconveniente dictaturilor naţional-socialiste şi democratic-socialiste şi prin actinile de grotească barbaritate a sălbaticilor din Est (ruşii, chinezii, coreenii, s.a.).

Pentru poporul român a însemnat sfârtecarea unităţii daco-române dintre Nistru şi Tisa, genociduri, deportări, gulaguri, puşcării şi moartea a peste 10% din populaţia daco-română a vechii Dacii. În plus, a însemnat deformare, amnezie şi înlocuirea valorilor autentice româneşti cu împărţirea în „limbi şi etnii” fanteziste (limbile „moldovenească” - între Nistru şi Prut - cu „vlahă” din Balcani), şi redenumirea monştrilor…în eroi (Ceauşescu, Lenin, Stalin, Partidul Comunist/Socialist, naţionalizare, tribunalul poporului, origine sănătoasă, etc.).

Copii şi adulţi au murit din lipsa îngrijirii medicale, a foamei, a frigului, a serviciilor sociale criminale în „raiul proletar” cu milioanele, în aceşti 100 de ani, când guvernul comunist aresta şi omora lent sau brutal populaţiile civile, în timp ce ţările capitaliste au ajuns să dea asigurări medicale, libertate de mişcare, încurajarea clasei mijlocii, maximalizarea de beneficii pentru inventatori şi în general, au creat destinaţii de invidiat pentru refugiaţii din ţările (neo) comuniste. Comuniştii au insistat să interzică gândirea liberă, mişcarea liberă şi libertatea cuvântului şi de acţiune în populaţiile subjugate, până când au fost îndepărtaţi şi după omorârea masivă a luptătorilor pentru libertate.

Comunismul este o mişcare satanistă după cum pastorul şi supravieţuitorul puşcăriilor comuniste Richard Wurmbrand a detailat în cartea să Marx şi Satana 1). Scopul satanismului este sacrificiul de vieţi umane lui lucifer. În timp ce în Creştinism, Isus s-a sacrificat pentru oameni, în satanism se aşteaptă sacrificarea oamenilor lui Lucifer. Sub egida ateismului, comunismul a folosit simbolismele satanice precum cel al stelei roşii, falsul Mesia (Lenin), falsul mormânt „sfânt” (mumia lui Lenin din Kremlin), şi distrugerea de locaşuri religioase cu coruperea celor care au supravieţuit în numele „clasei muncitoare” (în special al locaşurilor creştine).

Pentru că satanismul solicită de la credincioşii săi „ordine prin haos” şi sadism, sacrificul de tip genocid de vieţi umane este o constantă precedată de abuz mintal, emotiv, fizic/sexual, duse până la exacerbare. Astfel vedem ceremonii satanice de „re-educare” a oamenilor pe sistem satanic, de la puşcăriile şi gulagurile comuniste (fenomenul Piteşti), la şcolile cu îndoctrinare bazată pe ură, turnătorie şi îndoctrinarea spre genocid a copiilor, adolescenţilor şi a adulţilor, sub titulatura inocentă de „revoluţie.” Ori revoluţie/revolver, înseamnă întoarcerea cu fundul în sus a omenirii, care implică înainte de orice, distrugere. Mai puţin cunoscut este faptul că şi naziştii lui Hitler, ca şi comuniştii lui Stalin şi Mao, au folosit etichete simpliste pentru oamenii pe care au vrut să-i distrugă, chemându-i „inferiori” şi „duşmani.” Atât Hitler cât şi dictatorii comunişti s-au inspirat din lucrările bazate pe falsele biologii şi sociologii ale lui Karl Marx 2). Iar Karl Marx a venit dintr-o familie satanică şi a aplicat strategia de minciună: Cea mai bună strategia a diavolului este că să ne convingă că nu există (ateismul). Scrierile, agenda, şi acţiunile generate de scrierile sale au arătat în schimb exact opusul: comunismul este un cult satanic bazat pe sacrificiu 3).

Occidentul nu numai că tace, dar îi protejează pe comunişti şi pe crimele lor, etichetându-i nici mai mult nici mai puţin decât „eliberatori.” Băncile globaliste au finanţat şi profitat după crimele comuniste, de la Lenin la China comunistă a anului 2017. Guvernele, companiile şi elitele miliardarilor din Vest, au făcut pact cu ei şi au profitat din crimele comunismului în mod continuu 4).

Datorită acestor interese, Vestul laudă pe comunişti, minimalizează, neagă şi/sau acuză însăşi victimele comuniştilor de crimele comuniştilor. Mai mult, produc maculatură de predare la copiii din şcolile din Vest despre communism, prezentându-l în termeni de povestioare, de tipul cărţuliilor gen „micul Leninist” al anilor ’50 din secolul trecut 5), publicate în ţările ocupate de comunişti. Pentru adolescenţi au creat moda „communist chic,” unde este un lucru „modern” de a purta simboluri cu secera şi ciocanul, sau alte însemne comuniste, de la chiloţii de damă, la tricouri şi la nume de baruri şi băuturi alcoolice 6).

Casă Albă a lui Obama a considerat normal că să aibă globuri de Crăciun cu faţa ucigaşului Mao 7). Iar americanii au ridicat statuie lui Stalin în acelaşi an când Gruzia demola statuile acestui pishopat ucigaş 8). A fost surpirnzator să văd zilele trecute câteva panouri uriaşe la Times Square în New-York, cu afișe care comemorau victimele comuniştilor de-a lungul celor 100 de ani de dominaţie, inclusiv informând trecătorii că 1 din 5 indivizi din lume încă trăieşte într-o dictatură deschis comunistă (numărul ţărilor cu guverne neo-comuniste deghizate drept „democratice”, ridică numărul omenirii sub dictaturi de stânga la peste 20%).

A fost surprinzător nu pentru că nu era normală comemorarea victimelor comuniştilor după 100 de ani de dictatură, ci pentru că aceste panouri s-au afişat în aceeaşi ţară unde, la Georgia Stones, este chiar săpată în stăncă intenţia de a reduce (distruge) populaţia pământului la 500.000.000 - deci de a omorâ 6,5 miliarde din 7 miliarde - 9).

Rămâne la discreţia urmaşilor victimelor comuniştilor de a ţine candelă memoriei sacrificiului lor aprinsă în perpetuitate, pentru că „cine uită crimele trecutului este condamnat că să le repete.”

Memorie eternă martirilor noştrii care au fost persecutaţi şi care au fost sacrificaţi de către mişcarea satanică chemată comunism.

Adaug mai jos resurse acestor acţiuni de propagare şi mistificare a comunismului cu…faţă muncitorească.

Referinţe:

1) Marx and Satan
http://www.hourofthetime.com/1-LF/Hour_Of_The_Time_08122012-Marx_and_Satan.pdf

2) The Soviet Story
https://www.youtube.com/watch?v=La81qM-vvU8&list=PLzLdD887rQ9wfsYYN0QrlaP8yYXVOnbKy

3) Zevitii: o incursiune in cultul satanic de la 1666
https://www.youtube.com/watch?v=VcroiwwDzJA

4) Ambasador Funderburk, David, Pinestripes and Reds
https://www.youtube.com/watch?v=tq8IGwJkwV4

5) MIT Shocker MIT’s Communism for Kids
https://www.thenewamerican.com/culture/education/item/25827-brainwashing-shocker-mit-press-releases-communism-for-kids-book

6) Jay Nordlinger, "Undies, Comrade? The problem of products bearing Communist symbols," National Review Online, 2009-JUL-06.

7) "White House Christmas Decor Featuring Mao Zedong Comes Under Fire," Fox News, 2009-DEC-23, at: http://www.foxnews.com/

8) Victims of Communism and Their Persecutors: https://www.youtube.com/watch?v=IGon7M9NJEc&feature=channel_video_title

9) The Georgia Guidestones is a large granite monument in Elbert County, GA erected during 1980-MAR. It is inscribed with ten messages in eight modern languages including English. See: http://en.wikipedia.org/

Etichetat cu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

 

RECOMANDATE

Contact Info.

  • Jurnal Românesc este în slujba românilor de pretutindeni. Așteptăm sugestiile, informațiile și problemele dumneavoastră la adresele portalului.
  • Drobeta Turnu Severin.
  • +40 728 317685
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…